Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zorg bij Alzheimer

Wanneer de ziekte van Alzheimer wordt geconstateerd, bij u of bij een naaste, weet u dat er een lastige tijd aan zit te komen. Uw familie of partner zullen wellicht aanbieden vaker te komen helpen, en hoewel u dat in het begin waarschijnlijk prettig vindt, wilt u ze niet belasten met de zware zorgtaak van iemand met gevorderde Alzheimer. Om het uzelf en uw naasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken, is het daarom verstandig om op zoek te gaan naar zorg bij de ziekte van Alzheimer die bij u past. Zuster Jansen en haar zorgverleners kunnen daarin een passende oplossing bieden. Onze expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij goed bekend zijn met het ziektebeeld van Alzheimer. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op verschillende situaties, en zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Alles wat u nodig heeft, gewoon bij u thuis

Zorg bij de ziekte van Alzheimer door Zuster Jansen, vindt gewoon bij u thuis plaats. Met bijvoorbeeld onze 24-uurs zorg zijn wij in staat dag en nacht te geven wat u nodig heeft. Dit kan intensieve verpleging zijn, maar ook dagelijkse verzorging. Wij passen onze zorg volledig aan naar uw specifieke situatie en uw wensen. Met onze zorg hoeft niemand van uw familie de volledige zorg op zich te nemen, maar kunnen zij op bezoek komen in plaats van voor u te moeten zorgen. Omdat wij garant staan voor een compleet zorgpakket, kunnen we uitstellen of vermijden dat u naar een speciale zorginstelling moet verhuizen. U krijgt de zorg die u nodig heeft gewoon in uw vertrouwde omgeving.

Meer informatie over onze zorg

Voor de situaties waarin dat nodig is, bieden wij ook zorg in de vorm van nachtzorg of waakdiensten. Hierover leest u meer op onze website. Wilt u meer informatie over hoe onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in uw situatie kan helpen? Of wilt u ons direct inschakelen om zeker te zijn van de beste zorg? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
24-uurs zorg bij Alzheimer
Wanneer u 24-uurs zorg nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer dan kunt u rekenen op een klein, vast zorgteam die u 24 uur per dag verzorgen. Onze 24-uurs zorg zal de mantelzorger ontlasten en geeft rust en comfort, rekening houdend met uw wensen.