Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Particuliere thuiszorg bij Alzheimer

Wanneer u of een naaste de diagnose Alzheimer krijgt, vindt er een grote verandering plaats in uw leven. Wij willen u graag ondersteunen in deze belangrijke periode. Niet alleen kunnen wij dit in de vorm van intensieve verpleging, ook bij de dagelijkse dingen bieden we u hulp. Samen wandelen en helpen bij het koken zijn hier voorbeelden van. Voor ons ervaren zorgteam is het uitermate belangrijk dat u te allen tijde een veilig, vertrouwd gevoel heeft. Door expertise en kennis, maar ook door betrouwbaarheid en flexibiliteit, kunnen wij ons 100 procent inzetten voor de mensen die dat nodig hebben. Juist omdat Alzheimer vaak een specifiek ziektebeeld met zich meebrengt, zijn deze eigenschappen van zorg extra belangrijk.

Waarom particuliere thuiszorg?

Particuliere thuiszorg houdt onder andere in dat u zelf bepaalt welke zorg u afneemt en hoeveel zorg dat moet zijn. Uiteraard kunt u ons daarbij altijd om advies vragen, gezien wij veel ervaring hebben met verschillende situaties. Veel mensen voelen zich prettiger bij particuliere thuiszorg dan bij reguliere thuiszorg. Bij ons kunt u altijd rekenen op zorg met respect en aandacht, waarbij het u aan niets ontbreekt. Zuster Jansen biedt zorg van de hoogste kwaliteit.

Zuster Jansen biedt verschillende vormen van particuliere thuiszorg bij Alzheimer. Zo zijn we gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht verzorgd wordt. Ook is het mogelijk om ons alleen in te schakelen voor nachtzorg. Dit kan in veel situaties een prettige ondersteuning zijn, voor zowel u als uw naaste familie.

Hoe gaan wij te werk?

Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams die bij u langskomen. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis. Daarnaast heeft u bij ons het voordeel dat wij niet met wachtlijsten werken. Neemt u contact met ons op, dan bespreekt u de situatie met onze zorgcoördinator. Wij kunnen al op korte termijn de zorg opstarten.

Wilt u meer informatie over wat we in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
24-uurs zorg bij Alzheimer
Wanneer u 24-uurs zorg nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer dan kunt u rekenen op een klein, vast zorgteam die u 24 uur per dag verzorgen. Onze 24-uurs zorg zal de mantelzorger ontlasten en geeft rust en comfort, rekening houdend met uw wensen.