Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nachtzorg bij Alzheimer

Juist omdat geen enkele situatie bij de ziekte van Alzheimer hetzelfde is, is ook niet in iedere situatie dezelfde zorgvorm gepast. Bijvoorbeeld: in omstandigheden waarbij familie nog een deel van de zorg op zich neemt, hoeft het niet altijd nodig te zijn om 24-uurs zorg te bieden. In dat geval is er ook de nachtzorg bij Alzheimer door Zuster Jansen. Dit betekent letterlijk dat er een zorgverlener van Zuster Jansen in de nacht bij u aanwezig is, om voor u te zorgen en om er voor u te zijn als u in de nacht wakker wordt en ondersteuning nodig heeft.

Waaknachten

Ook nachtzorg wordt geboden in de mate waarin u dat nodig heeft. Waaknachten hebben doorgaans meer zorgmomenten dan slaapnachten. Er wordt letterlijk over u gewaakt terwijl u slaapt, en wanneer u wakker wordt met bepaalde klachten krijgt u daar direct hulp bij. Door hier de zorgverleners van Zuster Jansen voor in te schakelen, hoeft er geen familielid bij u te blijven slapen om voor u te zorgen. Vooral als u ook overdag door familie wordt opgevangen, zal het voor iedereen prettig zijn als u in de nacht kunt rekenen op professionele hulp.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Nachtzorg bij Alzheimer zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt gaan slapen, wetende dat hulp nabij is als u dat nodig heeft. Ook voor uw familieleden is dat een prettige wetenschap. Wilt u ook gebruik maken van onze nachtzorg, of twijfelt u of dat voldoende is? Wij geven u daar graag advies over. Bespreek uw situatie met onze zorgcoördinator en wij kunnen, indien u dat wenst, gelijk beginnen met het samenstellen van een zorgteam dat bij u past. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we de zorg voor u al op korte termijn realiseren. U vindt onze contactgegevens op de website.

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
24-uurs zorg bij Alzheimer
Wanneer u 24-uurs zorg nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer dan kunt u rekenen op een klein, vast zorgteam die u 24 uur per dag verzorgen. Onze 24-uurs zorg zal de mantelzorger ontlasten en geeft rust en comfort, rekening houdend met uw wensen.