Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

24-uurs zorg bij Alzheimer

Alzheimer is een ernstige vorm van dementie, die bovendien een grillig verloop kent. Vooral in een later stadium kan het zijn dat er behoefte ontstaat aan meer zorg. Wilt u liever niet dat uw naaste familieleden of partner deze zware zorgtaak op zich nemen? Dan is er altijd de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Wij bieden 24-uurs zorg bij Alzheimer in de situaties waarin dag en nacht zorg vereist is. U kunt hierbij dus 24 uur per dag rekenen op onze zorgverleners, die veel ervaring hebben met deze specifieke zorgvraag. Kiest u voor onze 24-uurs zorg, dan ontvangt u complete zorg van het hoogste niveau.

Waarom onze 24-uurs zorg?

In het geval van de ziekte van Alzheimer kan het zijn dat verhuizing naar een zorginstelling in een later stadium aangeraden of zelfs onvermijdelijk wordt. De zorg van Zuster Jansen zorgt ervoor dat dit niet hoeft, maar dat u de benodigde zorg thuis krijgt. Wilt u thuis blijven wonen en daar de zorg ontvangen die u nodig heeft? Dan kan Zuster Jansen dit dus voor u realiseren. Een ervaren zorgteam is er altijd om op u te letten en u te verzorgen. Bovendien houdt daar onze 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer niet op. Uw wensen en behoeften staan te allen tijde centraal.

Vraag ons om hulp

Het vragen om hulp is niet altijd gemakkelijk om te doen. Maar het kan zeker een oplossing bieden in uw situatie. Bij Zuster Jansen krijgt u niet te maken met een wachtlijst. Vraagt u om onze hulp, dan kunnen wij dit al op zeer korte termijn realiseren. Informatie aanvragen of ons direct inschakelen doet u door contact met ons op te nemen. U krijgt dan onze zorgcoördinator aan de lijn, die u kan voorzien van advies en informatie. Ook is het mogelijk ons in te schakelen voor nachtzorg. Lees daarover meer op onze website.

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
24-uurs zorg bij Alzheimer
Wanneer u 24-uurs zorg nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer dan kunt u rekenen op een klein, vast zorgteam die u 24 uur per dag verzorgen. Onze 24-uurs zorg zal de mantelzorger ontlasten en geeft rust en comfort, rekening houdend met uw wensen.